L’Ajuntament de Benicássim desmenteix l’existència d’un brot de COVID-19 en la localitat

Jul 2, 2020 | BENICÀSSIM

 

Davant les informacions recollides en els diferents mitjans de comunicació, així com en xarxes socials en relació a un possible brot de COVID-19 a Benicàssim, l’Ajuntament de la ciutat informa la població que en aquests moments no s’ha registrat cap brot de COVID-19 en el municipi de Benicàssim.

Lleida

L’Ajuntament de Benicàssim vol traslladar un missatge de tranquil·litat davant la incertesa generada i apel·la a la responsabilitat individual per a seguir les recomanacions de les autoritats competents en matèria preventiva i higiènic sanitàries que tenen establits protocols com ara la rentada freqüent de mans i l’ús de mascaretes.

UAB

Al mateix temps es recorda la importància de no propiciar la difusió d’informacions falses o no contrastades.

Més notícies…