El Festival de Guitarra Estanislao Marco es trasllada al mes de setembre

Jul 2, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

A causa de la crisi per la COVID-19, el festival tindrà lloc, si les circumstàncies ho permeten, els dies 3,4 i 5 de setembre

 

Lleida

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ajorna el Festival de Guitarra Estanislao Marco als dies 3, 4 i 5 de setembre. L’esdeveniment s’hauria d’haver celebrat la primera setmana de juliol però, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, s’ha traslladat a aquesta data. Entre les activitats amb què compta el festival, es troben masterclass, un concurs, tallers i concerts.

Estanislao Marco va ser un dels músics més il·lustres de la Vall d’Uixó i una figura central al món de la guitarra a finals del segle XIX i principis del XX“, explica el regidor de Joventut, David Lluch, qui assegura que el festival comptarà amb participants de tot el món i ajudarà a “donar una imatge molt potent del nostre municipi i a fomentar la música entre la gent jove“.

UAB

La nova data s’ha presentat amb la presència també del director artístic del festival, Jorge Orozco. Per a qualsevol dubte, poden visitar la web www.festivaldeguitarraestanislaomarco.com, telefonar al 693 768 571 (Elena) o al 616 714 681 (Marta).

Més notícies…