El PP d’Almassora exigeix reparar les passarel·les per a evitar accidents en una platja que “urgeix inversió”

Jun 22, 2020 | ALMASSORA

Els passejos peatonals segueixen danyats, les palmeres no han sigut podades i la vegetació està descurada. “Almassora mereix molt més”, assenyala Rovira

La platja d’Almassora va rebre ahir la “nova normalitat” en un estat d’abandó considerable. “El nostre poble mereix unes condicions òptimes que no hem vist en la costa. Una platja que és familiar, senzilla i verge, però que no pot presentar un estat de degradació com el que presenta en plena temporada estival”.

Durant setmanes, ha assenyalat Silvana Rovira, regidora del PP, l’Ajuntament d’Almassora, amb el PSPV al capdavant, ha tingut temps perquè la volta dels banyistes es realitzara amb una costa en condicions òptimes. No obstant això, “lamentablement hem vist que no s’ha actuat perquè la platja presentara la seua millor imatge vist l’estat de les passarel·les, la vegetació o la neteja”.

Els vianants que decidisquen recórrer la costa utilitzant les passarel·les es trobaran amb trams que “són absolutament impracticables”. “S’han alçat alguns sectors i segueixen sense reparar-se, amb el conseqüent risc d’accidents”. Així les coses, “els vianants han de buscar alternatives, bé pel mur, bé per dins de la platja”.

Amic Bona Vesparada

Així mateix, la vegetació de la zona costanera també presenta un estat de descuit considerable. “Les palmeres estan pendents de poda, amb moltes branques totalment seques, mentre que s’hi ha matolls, que no són plantes autòctones, que lluny de ser retirades, s’han deixat créixer de manera descontrolada”.

Per al PP, “Almassora urgeix la inversió que permeta posar en valor la nostra platja”. “Hi ha hagut temps més que suficient perquè s’actuara i ens preguntem per què no s’ha fet”. L’arribada de molts banyistes a la costa “complica ara les labors d’adequació que podrien haver-se dut a terme fa setmanes sense generar molèsties”. No obstant això, “no podem permetre que la nostra platja continue presentant aquesta imatge perquè els qui haurien d’haver treballat amb la deguda previsió no ho han fet. Cal actuar sense dilació”.

Empreses rurals

Més notícies…