El PP de Vila-real urgeix que es paguen els convenis amb les entitats socials de Vila-real

Jun 3, 2020 | VILA-REAL

Els populars recorden que aquests col·lectius es dediquen a ajudar als veïns més desfavorits i necessiten cobrar les ajudes per a continuar desenvolupant la seua labor

 
El Partit Popular de Vila-real ha sol·licitat de nou a l’equip de govern en comissió informativa que de manera “urgent” es paguen els convenis que es deuen amb les entitats socials de la localitat.

UAB

Tal com ha explicat el portaveu adjunt dels populars, Adrián Casabó, des del Partit Popular una de les primeres mesures que es va plantejar en el Pla “Reactivem Vila-real” va ser la d’agilitar el pagament dels convinguts amb les entitats socials perquè pogueren fer front a les necessitats derivades de la pandèmia del COVID-19.

PlatgesBurriana

Hi ha entitats socials de la localitat que segueixen sense cobrar les ajudes que reben per part de l’Ajuntament, la qual cosa està generant dificultats en la seua labor social i, com a conseqüència, donar resposta als veïns als quals ajuden“, ha explicat l’edil.

Casabó ha agraït la “important labor que realitzen entitats com Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana o Sant Vicent de Paúl, els qui han seguit al peu del canó durant aquests mesos tan complexos, ja que la crisi sanitària del Covid-19 ha provocat un increment de les dificultats econòmiques de molts veïns del municipi“.

Caixabank

Cal recordar que el PP ja va proposar, res més decretar-se l’estat d’alarma al nostre país, que s’agilitara el pagament dels convenis pendents amb les entitats socials. Encara que l’equip de govern va anunciar que s’anava a fer, la veritat és que dos mesos després algunes entitats no han cobrat encara, per la qual cosa des del PP “demanem que de la forma més ràpida possible es pague tot el que es deu en estar en situació excepcional i més greu de l’habitual”. “Els veïns necessiten una resposta ràpida de l’ajuntament amb els quals pitjor l’estan passant“, ha conclòs Casabó.

Més notícies…