Vila-real farà test ràpids per a la detecció de la COVID-19 al personal municipal a mesura que es reincorpore al treball presencial

May 13, 2020 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat que l’Ajuntament realitzarà test ràpids per a la detecció de la COVID-19 al personal municipal a mesura que es reincorpore al treball presencial de manera progressiva durant el procés de desescalada administrativa. Benlloch ha remarcat que aquest pla de desescalada en l’administració local es realitzarà “amb molta prudència i de manera lenta” perquè es prevaldrà “mantindre la fórmula del teletreball en la mesura que siga possible”; no obstant això, “per a garantir la salut dels empleats municipals i dels demés, se’ls realitzaran les proves a mesura que vagen tornant al seu lloc presencial en les diferents dependències municipals”.

Comerç Borriana

Els test ràpids s’efectuaran a través de la mútua de prevenció de riscos laborals Unimat, la mateixa que ja va dur a terme la setmana passada les proves a la plantilla de la Policia Local i Protecció Civil. Així, Vila-real s’avança també a la resta de municipis en la realització d’aquests test als empleats de l’Ajuntament amb els quals es vol minimitzar possibles riscos de contagi entre el personal municipal i la resta de persones amb les quals puguen estar en contacte en l’acompliment de les seues funcions.

Esports A Punt

Benlloch ha subratllat que l’Ajuntament afrontarà el procés de desescalada administrativa i reobertura d’instal·lacions municipals amb “molta responsabilitat i prudència”, ja que “la prioritat ara és que puga reactivar-se l’activitat del comerç i l’hostaleria com ja l’han anat fent la indústria i la construcció”. I per això l’Ajuntament està enfocant els seus esforços a les mesures d’estímul d’aquests sectors amb accions com la supressió de taxes per terrasses, mercats o quioscos, l’ampliació de terrasses d’establiments de restauració, la creació d’una oficina de dinamització de l’hostaleria o la reobertura del mercat ambulant d’alimentació, entre altres.

Empreses rurals

Més notícies…