Benlloch aclareix les seues paraules en l’entrevista donada a Onda Cero

May 13, 2020 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, en relació a les declaracions realitzades ahir en una entrevista en Onda Cero en les quals s’ha referit a l’entrada en la fase 1 de desescalada del confinament per la pandèmia de COVID-19 vol aclarir, per si no s’ha expressat amb claredat, que:

 

Caixabank

1. No competeix a l’Ajuntament de Vila-real decidir si el municipi accedeix a la fase 1 de desescalada, un avanç que, en qualsevol cas, considere que seria positiu per al comerç i l’economia local, que necessita reprendre l’activitat com més prompte millor, amb totes les mesures de prevenció corresponents. Així ho hem demostrat des de l’equip de govern, amb decisions de cara a aquesta fase 1 de la desescalada, com l’ampliació de les terrasses, la supressió de les taxes per terrasses, mercats i quioscos o reactivant el mercat ambulant d’alimentació i productes de primera necessitat.

Benicàssim

2. Quan he manifestat els meus dubtes sobre l’entrada en una nova fase de desescalada i he remarcat la necessitat de prudència em referia a la reobertura de les instal·lacions culturals, esportives, administratives, etc., que depenen de l’Ajuntament. En cap moment he fet referència al comerç o l’hostaleria que, igual que la indústria que ja ho ha fet, és molt important que reprenguen l’activitat de nou com més prompte millor i des de l’Ajuntament de Vila-real estarem al seu costat.

Lleida
UAB

3. En relació a les decisions que competeixen al consistori he explicat que serem prudents i no tindrem pressa per a reobrir instal·lacions col·lectives per una qüestió de prevenció i responsabilitat.

Més notícies…