Vila-real celebrarà una missa per la festivitat de Sant Pasqual el diumenge 17 de maig amb aforament limitat i mesures de prevenció

May 6, 2020 | VILA-REAL

La cerimònia, oficiada pel bisbe de la Diòcesi Segorbe-Castelló, Casimiro López, se celebrará complint amb la normativa i els protocols d’higiene necessaris per a la tornada dels fidels al temple

 

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, que presideix la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual, juntament amb els regidors Xus Madrigal i Noelia Samblás, s’ha reunit aquest matí amb representants de l’Associació Amics del Pouet del Sant i amb el sacerdot Joaquín Guillamón, el rector de la basílica, per a preparar la celebració de la missa amb motiu de la festivitat de Sant Pasqual. L’eucaristia se celebrarà diumenge que ve 17 de maig a les 11.00 hores, en el temple de Sant Pasqual, aprofitant que, a partir del dia 11, està permesa la celebració d’actes religiosos amb un aforament limitat i baix determinades condicions.

Aula Segura

No és la missa que s’emmarca en les festes patronals perquè enguany han hagut de suspendre’s per la crisi sanitària” ha assenyalat la regidora de Tradicions i Relacions Institucionals, Noelia Samblás, qui ha recordat que Sant Pasqual és el patró de Vila-real, patró dels Congressos Eucarístics Internacionals, de la Diòcesi Segorbe-Castelló així com d’altres localitats.

Castellón destino

La cerimònia, oficiada pel bisbe de la Diòcesi Segorbe-Castelló, Casimiro López, se celebrarà complint amb la normativa i amb les mesures de prevenció i higiene necessàries per a la tornada dels fidels al temple. Entre elles, només està permés que l’església puga albergar 1/3 de la seua capacitat, el que vindrà a representar aproximadament entre 60-65 persones que representaran a la societat de Vila-real. D’aquesta manera es convidarà a participar a un representant de les principals associacions i entitats del municipi. En aquesta ocasió l’eucarística comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch i els portaveus dels grups municipals. Tots ells hauran d’adoptar les mesures higièniques pertinents mantenint una distància de seguretat.

Quant al temple, haurà de complir amb les mesures d’higiene i seguretat seguint les directrius decretades per la pandèmia del COVID-19 pel Govern central. Entre les quals es compta amb la desinfecció del temple, bancs, objectes litúrgics, senyalització d’una única entrada i eixida, etc.

Més notícies…