El Partit Popular sol·licita la convocatòria d’una taula de treball amb l’hostaleria de Vila-real

May 4, 2020 | VILA-REAL

Adrián Casabó, portaveu adjunt, trasllada de “preocupació i incertesa amb la qual viu el sector” i demana mesures que garantisquen reprendre amb garanties la seua activitat

 

Borriana
Caixabank

El Partit Popular de Vila-real ha instat a l’equip de govern a convocar una taula de treball amb l’hostaleria de la ciutat per a analitzar possibles mesures que es puguen implantar a Vila-real i afavorir així que aquest sector reprenga amb garanties la seua activitat.

Benicàssim

El portaveu adjunt dels populars, Adrián Casabó, ha traslladat “la preocupació i la inquietud que vide el sector” després d’escoltar a propietaris de cafeteries, bars i restaurants, així com a representants de l’Associació Gastronòmica de Vila-real, l’Associació Gastronòmica i Ramadera de Vila-real, Ashotur i Ashocas.

Estem parlant d’un dels sectors econòmics més perjudicats per la pandèmia del covid-19 i no podem oblidar que es tracta d’un sector molt divers, que abasta tant cafeteries, com a bars i restaurants, per la qual cosa es necessiten mesures concretes i específiques per a salvar la seua activitat”, ha explicat el regidor popular.

Són moltes les famílies de la nostra ciutat que viuen del sector de l’hostaleria, ja no sols propietaris, cuiners o cambrers d’aquests locals, sinó també distribuïdors d’alimentació, beguda, parament o maquinària, l’activitat econòmica de la qual depén principalment del funcionament d’aquests establiments”, ha indicat Casabó.

El portaveu adjunt del PP de Vila-real ha lamentat que el Govern de Pedro Sánchez no haja comptat amb aquest sector tan important per a la nostra economia per a dissenyar la fase de desescalada. “L’hostaleria del nostre país és un referent a nivell mundial, gràcies al treball i esforç dels professionals del sector, per la qual cosa és clau que des de les administracions escoltem les seues necessitats i les seues propostes”, ha demanat el regidor del PP.

Convocatòria de la Mesa de Turisme i Oci

D’altra banda, el portaveu adjunt del PP de Vila-real ha demanat també la convocatòria de la Mesa de Turisme i Oci, en la qual estan representats agències, entitats festives, hotels, locals d’oci i restauració.

UAB

Entenem que ara és urgent una reunió específica amb el sector de l’hostaleria, però després és necessari convocar també la Mesa de Turisme i Oci per a analitzar les conseqüències que ha tingut a Vila-real la cancel·lació de moltes activitats culturals i festives i plantejar noves propostes per a la reactivació de l’activitat en els sectors implicats”, ha conclòs Casabó.

Més notícies…