Economia treballa per a reprendre aquest dissabte el mercat ambulant d’alimentació en l’aparcament enfront dels jutjats

Abr 29, 2020 | VILA-REAL

La Regidoria d’Economia té previst reprendre aquest 2 de maig el mercat de venda no sedentària de productes alimentaris i de primera necessitat però únicament en dissabte al matí i en una ubicació diferent a l’habitual. Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Xus Madrigal, es treballa per a reactivar el mercat conegut popularment com de la fruita i la verdura situant-lo en l’aparcament enfront dels jutjats, en zona sud de la ciutat.

Aquesta decisió es produeix després de la publicació de la resolució de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, en la qual s’estableixen les condicions per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària de productes de primera necessitat en la Comunitat Valenciana, durant l’estat d’alarma provocat per la COVID-19. L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb l’associació de venedors ambulants i donarà la possibilitat de participar als venedors de productes alimentaris i de primera necessitat que fins ara tenien parada en els mercats de dimecres, dijous i dissabte, els qui hauran de complir les mesures d’higiene i prevenció establides per la Conselleria.

UAB
Caixabank

Madrigal apunta que “hem decidit situar-ho en l’aparcament enfront dels jutjats perquè és un espai fitat on es pot controlar l’entrada i l’eixida de persones, així com l’aforament, complint d’aquesta manera els requisits que estableix la Conselleria de Sanitat per a l’autorització d’aquests mercats”. L’àmplia superfície del recinte permetrà també complir les mesures de seguretat quant a les distàncies que haurà d’haver-hi entre els llocs de venda. L’espai també compta amb banys públics i existeix una parada de l’autobús urbà gratuït Groguet a escassos metres per a facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes fins a aquest punt de la ciutat.

Benicàssim

Més notícies…