L’Ajuntament de l’Alcora repartirà mascaretes a tota la població

Abr 28, 2020 | L'ALCORA

S’han adquirit 10.500 mascaretes FFP2 i 1.200 mascaretes especials per a xiquets de 3 a 14 anys

 

Lleida

L’Ajuntament de l’Alcora repartirà la setmana que ve mascaretes de protecció per fer front al coronavirus a tota la població.

Com expliquen l’alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Ana Huguet i Vanessa Periz, s’han adquirit 10.500 mascaretes homologades FFP2, que es distribuiran en cadascuna de les bústies, dues per habitatge.

Així mateix, el consistori ha adquirit 1.200 mascaretes especials per a xiquets de 3 a 14 anys. El repartiment de les mateixes es durà a terme de manera presencial el dimecres de la setmana que ve, dia 6 de maig.

S’habilitaran diferents espais municipals on els pares podran recollir les màscares. “Al llarg de la setmana informarem de tots els detalls”, han indicat els responsables municipals.

Amb aquesta mesura volem facilitar als veïns i veïnes de l’Alcora l’adquisició d’aquesta mesura de protecció, que ha d’usar-se de manera complementària a la resta de mesures de prevenció establides”, han manifestat.

UAB

Falomir, Huguet i Periz han volgut també posar en valor el “comportament exemplar de la immensa majoria d’alcorins i alcorines”, destacant “la seua contribució i seguiment de les mesures perquè puguem tornar a la normalitat com més prompte millor”.

Més notícies…