Els regidors del PP donen part del seu salari per a lluitar contra el coronavirus

Abr 28, 2020 | VILA-REAL

Els populars donen recursos econòmics per als voluntaris que treballen per a frenar la pandèmia
 

Els regidors del Partit Popular de Vila-real han donat part dels seus salaris com a càrrecs públics a la lluita contra el coronavirus. Els edils del PP de la localitat han aportat diners al fons que el PP ha posat en marxa per a ajudar a voluntaris que estan lluitant contra la pandèmia.

Lleida

Tal com ha explicat la regidora de Vila-real, Gema Ferreres, “és una decisió a la qual ens hem sumat immediatament” i ha assenyalat que “els polítics, siga el nivell que siga la posició en la qual es troben, han de ser exemple per als ciutadans i ajudar als que més ho necessiten a cada moment”.

Ferreres ha indicat que “tal com ja va anunciar el nostre president Pablo Casado a principis del mes d’abril, els edils del Partit Popular de Vila-real ens hem sumat a l’aportació anunciada”.

Aquesta donació ha sigut efectuada per tots i cadascun dels càrrecs del Partit Popular, des d’europarlamentaris, diputats nacionals, senadors, diputats autonòmics i regidors.

Al mateix temps, la regidora també ha assenyalat, “que el Partit Popular de Vila-real s’unirà en qualsevol acord per a ajudar a les organitzacions que es troben lluitant en primera línia contra el coronavirus”.

UAB

Ferreres ha recordat que des del primer moment d’aquesta crisi, el Partit Popular ha estat treballant i presentant mesures a l’equip de govern, per a fer costat a tots els veïns de Vila-real que s’han vist afectats per aquesta crisi sanitària.

Més notícies…