Nules posa un total de 139 denúncies durant l’estat d’alarma

Abr 26, 2020 | NULES

Són sancions per incompliments del Real Decret que estableix el confinament

Un total de 139 denúncies ha posat la Policia Local de Nules des de que començara l’estat d’alarma, en concret entre el període del 15 de març al 23 d’abril. Es tracta de sancions per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de març del Govern d’Espanya on s’estableix el confinament.

De manera que, des del passat 13 d’abril fins al 23 d’abril s’han registrat 10 noves denúncies que se sumen a les 37 corresponents als dies del 9 al 13 d’aquest mes, que coincideixen amb el període de Setmana Santa i Pasqua, per tant des de la Policia Local s’assenyala que “si es compara les xifres s’aprecia que els dies de vacances es va registrar un major número de denúncies ja que parlem de 37 sancions en cinc dies davant les deu dels últims 10 dies registrats. Per tant, les denúncies han disminuït així i tot després de mes i mig de confinament seguim posant sancions per conductes absolutament injustificades”.

Des de l’ajuntament es fa de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca el Govern d’Espanya, en especial a les famílies que a partir de hui diumenge poden eixir al carrer amb les menors de 14 anys i recorda que les sancions per incompliments poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros.

Amic Bona Vesparada

Aquestes eixides permeses per als xiquets i xiquetes menors de 14 anys van acompanyades d’unes directrius concretes: l’horari permés és de 9 a 21 hores; podran eixir una vegada al dia, dins d’una distància de com a màxim un quilòmetre des del domicili; acompanyats d’una persona adulta que convisca amb el menor o persona cuidadora amb autorització; hi ha que guardar una distància d’almenys d’1,5 metres amb les altres persones; a més no es pot fer ús dels parcs infantils del municipi ni d’altres espais públics.

Per tant, des de la Policia Local es demana als responsables dels menors que tinguen en compte aquestes recomanacions que deuen complir-se sense excepció. 

Empreses rurals

Més notícies…