Almassora concedeix les beques menjador a 222 estudiants

Abr 26, 2020 | ALMASSORA

Canviaran els vals en dos supermercats per distancia al col·legi

L’Ajuntament d’Almassora ja ha iniciat el repartiment dels xecs menjador a les famílies de l’alumnat becat per a les compres en dos supermercats locals a partir de demà. Tal com ha informat la regidora d’Educació, Raquel Barberà, de les 286 sol·licituds efectuades pels progenitors a través del canal municipal de Whatsapp, el departament que dirigeix ha concedit 222 sobre la base del compliment dels requisits estipulats.

En concret, d’aquestes 222 aprovades, 159 estan revisades i 63 han sigut comunicades a les famílies des del divendres per a indicar-los on i com canviar el xec que han rebut en el seu mòbil a través de Whatsapp. En concret, el consistori, amb l’ajuda de Creu Roja, deriva als beneficiaris dels col·legis Santa Quitèria, Ambaixador Beltrán i Errant Vilar al supermercat Més i Més. Per part seua, l’alumnat de Germans Ochando, Regina Violant i Cardenal Cisneros farà les seues compres en el supermercat A Taula de la cooperativa agrícola San José.

D’aquestes 159 sol·licituds ja revisades, 47 rebran 50 euros de compres (beques amb 18 i 19 punts) i les 112 restants rebran 40 euros (beques d’entre 14 i 17 punts). El departament d’Educació revisarà les 63 peticions restants aquesta setmana vinent per a continuar amb l’enviament de missatges a les famílies, que informa del supermercat i, en el cas de Taula, del dia i la franja horària en la qual poden fer les seues compres per a evitar cues, així com un número identificatiu per a facilitar la labor al personal del negoci.

Amic Bona Vesparada

Creiem que repartiment progressiu de les ajudes és la fórmula més segura perquè un membre de cada família es desplace fins a un supermercat pròxim al seu col·legi i faça les compres de primera necessitat”, ha assenyalat la regidora. Al temps ha recordat que l’Ajuntament gestiona el finançament d’aquest programa de beques a través de la partida econòmica COVID-19 creada per a atendre totes les despeses derivades de la pandèmia.

Barberà ha recordat que la major part de les sol·licituds anul·lades són per duplicitat amb la beca de la Generalitat Valenciana, que envia un missatge al mòbil a l’alumnat amb 20 punts en el barem de Conselleria d’Educació. La resta responen a persones que no havien sol·licitat la beca autonòmica en el seu moment o que no aconsegueixen la puntuació mínima, així com l’alumnat de l’escola infantil.

Empreses rurals

Més notícies…