La Diputació de Castelló estrena nou canal d’informació amb la ciutadania a Telegram

Abr 24, 2020 | PROVÍNCIA

L’accés no requereix de registre i s’actualitzarà diàriament amb continguts d’interés, posant especialment l’accent en l’evolució de la pandèmia del coronavirus

L’apartat web amb informació oficial de la covid-19 s’ha convertit en el més visitat de l’últim mes de www.dipcas.es amb més de 5.000 usuaris únics

Lleida

 

La Diputació de Castelló ha habilitat un nou canal de comunicació a través de la plataforma Telegram per a apropar a la ciutadania de manera instantània continguts de servei públic en torn la crisi del coronavirus. A través d’aquesta nova finestra comunicativa, la institució provincial oferirà dades d’interés, informació sobre l’evolució de la pandèmia, recomanacions sanitàries, alertes meteorològiques i propostes d’oci alternatiu per a fer més amena la situació de confinament.

Aquesta nova ferramenta comunicativa ja està activa i és de lliure accés, sense haver de fer cap tipus de registre o de petició. La persona interessada només ha de buscar el canal @infodipcas i prémer l’opció de seguiment o accedir directament a http://t.me/infodipcas.

El nou canal de Telegram se suma a la completa pàgina web que des d’un primer minut va habilitar la Diputació de Castelló per a centralitzar en un únic punt tota la informació oficial interinstitucional relacionada amb la covid-19. Es pot accedir a aquest lloc a través de l’enllaç http://coronavirus.dipcas.es. A dia de hui, s’ha convertit en l’apartat més visitat de la pàgina web amb més de 5.000 visites úniques.

UAB

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha manifestat que “amb la situació actual és més necessari si cap que els ciutadans reben informació al detall i al minut del que ocorre per a actuar en consonància“.

Més notícies…