Nules tallarà l’aigua de les fons públiques com a mesura de prevenció davant el Covid-19

Mar 23, 2020 | NULES

Es vol evitar tot el possible el risc de contagis per contacte

L’Ajuntament de Nules ha decidit tallar el subministrament d’aigua de totes les fons públiques de la localitat com a mesura de prevenció davant el COVID-19. De manera que, personal de FACSA, empresa concessionària del servei de proveïment d’aigua del municipi, procedirà aquesta setmana a tallar el subministrament per a que les fons no puguen ser utilitzades per la ciutadania.

Davant l’evolució d’aquesta situació excepcional hem decidit prendre noves mesures de prevenció per a evitar tot el possible el risc de contagis per contacte entre la població”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Castellón destino

Cal tenir en compte que hi ha persones que van a omplir les seues garrafes d’aigua sense utilitzar guants ni cap material de protecció, “i desconeixem si abans del seu ús han pres les mesures higièniques suficients, a més no disposem de personal per a la seua desinfecció constant”, matisa García.

Precisament des de l’Ajuntament de Nules es vol evitar que les fons públiques puguen ser un possible lloc de contagi.

Més notícies…