Es vol evitar tot el possible el risc de contagis per contacte

L’Ajuntament de Nules ha decidit tallar el subministrament d’aigua de totes les fons públiques de la localitat com a mesura de prevenció davant el COVID-19. De manera que, personal de FACSA, empresa concessionària del servei de proveïment d’aigua del municipi, procedirà aquesta setmana a tallar el subministrament per a que les fons no puguen ser utilitzades per la ciutadania.

Davant l’evolució d’aquesta situació excepcional hem decidit prendre noves mesures de prevenció per a evitar tot el possible el risc de contagis per contacte entre la població”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Cal tenir en compte que hi ha persones que van a omplir les seues garrafes d’aigua sense utilitzar guants ni cap material de protecció, “i desconeixem si abans del seu ús han pres les mesures higièniques suficients, a més no disposem de personal per a la seua desinfecció constant”, matisa García.

Precisament des de l’Ajuntament de Nules es vol evitar que les fons públiques puguen ser un possible lloc de contagi.

error: Contingut protegit!