L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, han participat aquest matí en la reunió de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador amb el president, Ximo Puig, per fer-li arribar les reivindicacions del sector agrari. La plataforma, de la qual forma part l’Ajuntament de Vila-real, ha lliurat al president més de 10.000 firmes en les quals reclamen a les administracions competents mesures per a garantir una renda digna per al llaurador, potenciar els productes valencians i revisar els acords comercials entre la Unió Europea i tercers països. Benlloch ha destacat el suport de la ciutat de Vila-real al sector agrari.

L’agricultura és un dels eixos principals de la nostra economia; és passat, present i ha de ser futur. Per això, hem d’aconseguir recuperar unes condicions de dignitat per al llaurador, fent rendible el conreu de la terra amb criteris de sostenibilitat i competitivitat. Tenim el millor producte i l’hem de saber defensar i potenciar entre tots“, assegura l’alcalde. 

 

error: Contingut protegit!