Les dones llauradores reivindiquen el seu protagonisme en les Corts

Feb 10, 2020 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja a la comissió de les Dones de la Unió de Llauradors i Ramaders, que havia demanat l’entrevista per a traslladar al President Morera els problemes de les dones rurals i lliurar-li un document amb propostes concretes aprovades per l’executiva de dones de la Unió, tenint en compte el moment de tensió que es viu al camp amb la crisi dels preus i d’altres problemes d’especial atenció, com el despoblament de les comarques de l’interior.

L’Àrea de les Dones de la Unió de Llauradors està formada per unes 12 dones d’arreu de les comarques valencianes que es dediquen professionalment a l’activitat agrària i que representen a centenars de dones que exerceixen esta activitat en un sector molt masculinitzat i en crisi. Esta comissió defensa el paper actiu de les dones en llocs de direcció i de presa de decisió en les Organitzacions Professionals Agràries, Cooperatives, Comunitats i Sindicats de Reg o Denominacions d’Origen. De fet, en estos moments, esta Àrea està treballant en projectes i propostes per fer visible el paper de les dones agràries no només en el món rural, sinó dins del mateix sector agrari.

Castellón destino

A la recepció al parlament valencià també han assistit el Secretari General de la Unió de Llauradors, Carles Peris i el secretari tècnic de l’entitat, Joan Manuel Mesado.

Més notícies…