Comunitat oficial del Villarreal CF sobre el partit de diumenge passat enfront de l’Espanyol

Ene 21, 2020 | VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF vol demanar les més sinceres disculpes als abonats que en el partit de diumenge passat no van poder ocupar el seu seient en l’Estadi de la Ceràmica. Les condicions meteorològiques, marcades pel vent i les intenses pluges, van propiciar que es generaren focus de concentració de públic visitant en distints sectors del camp, però els responsables de seguretat privada del Villarreal CF, seguint les recomanacions del Cos Nacional de Policia, van veure convenient no reubicar a la gent preservant, abans que res, la seguretat de tots els assistents.

Així mateix, el club vol agrair als aficionats que van assistir a l’estadi per a animar a l’equip, i prendrà les mesures oportunes perquè no tornen a repetir-se situacions semblants en el futur.

Castellón destino

Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció: revistapoble.net

Més notícies…