Almassora obri les inscripcions per al IV Infinitri com a motor del turisme esportiu

Ene 20, 2020 | ALMASSORA

Espera superar, a partir de demà, les 400 inscripcions per a la prova del 20 de setembre

L’organització de l’IV Infinitri Half & Olympic Triathlon d’Almassora espera superar les 400 inscripcions per a la prova esportiva que tindrà lloc el diumenge 20 de setembre a la platja de la Torrre. La reserva de places començarà demà dilluns a les 16 hores a través de la web http://halftriathlon.infinitri.es/almassora/ amb preus que oscil•len entre els 45 i els 89 euros, segons la modalitat triada.

Igual que en l’última edició, la costa local acollirà una prova de mitjana distància (half-ironman) que inclou 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres a peu, i la modalitat Olympic, distribuïda en: 1.500 metres nadant, 45 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrent per a participants menys iniciats. D’aquesta forma, Almassora es manté entre les 12 ciutats de la Comunitat Valenciana que programen proves d’aquestes característiques com a atractiu esportiu de primer nivell.

Infinitri Sports i Club Triatlon Infinitri són els organitzadors, al costat de l’Ajuntament d’Almassora, de la carrera que en 2019 va atraure a 367 esportistes fins a la costa local i que en aquesta ocasió està previst que supere les 400 inscripcions amb presència d’atletes nacionals i internacionals. Si en l’última edició la participació femenina va créixer un 251% respecte a l’anterior, aquesta xifra podria incrementar-se al setembre gràcies a noves accions de promoció.

Castellón destino

La nostra intenció és que el Infinitri es consolide dins del calendari esportiu d’Almassora i que torne a reunir a la nostra platja a esportistes de primer nivell, tant masculins com femenins, com Leonor Font, Clara Pastor o Carlos Vives”, ha destacat el regidor d’Esports, Sergio Gómez. No en va, el turisme esportiu i de naturalesa és un dels propòsits que s’ha marcat l’equip de govern en l’agenda d’aquesta legislatura.

És per això que a aquesta prova se sumen la imminent obertura de l’embarcador de piragües, la inauguració del Trinquet Municipal Antoniet d’Almassora o les inversions en el passeig Vora Riu per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com el propi Infinitri, que discorre al costat de la desembocadura del Millars. En aquest cas, el format triat és el ‘no-drafting’, és a dir, les persones participants no podran rodar en grup, com es feia en l’origen d’aquest esport.

La celebració d’aquest esdeveniment obligarà a organitzar una potent infraestructura per a albergar als visitants. No en va, el 82,1% dels inscrits en el Infinitri és de fora de la província de Castelló i el 37% procedeix de fora de la Comunitat, per la qual cosa la cita esportiva pot considerar-se una escapada de cap de setmana per a la qual Almassora es prepararà amb una oferta d’oci i gastronomia complementària a la prova.

Més notícies…