Els abonaments de mitja temporada, ja a la venda

Ene 16, 2020 | VILLARREAL C.F.

Els aficionats del Villarreal CF poden disfrutar de tots els duels que resten en l’Estadi de la Ceràmica des de tan sols 85 euros

Els aficionats del Villarreal CF que encara no siguen abonats del Submarí tenen l’oportunitat de disfrutar al millor preu de tots els partits que el conjunt groc jugue en l’Estadi de la Ceràmica en aquesta segona part de la temporada. Des d’aquest dijous, els seguidors ‘groguets’ poden obtindre el seu abonament de mitja temporada en les Botigues Oficials del Villarreal CF.

L’abonament inclou tots els partits que resten per disputar-se de LaLiga i de Copa del Rei en l’Estadi de la Ceràmica. Per si no fóra prou, els aficionats també podran assistir de forma totalment gratuïta a tots els partits que dispute el Villarreal B (Segona Divisió B) i el Villarreal C (Tercera Divisió) en la Ciutat Esportiva.

L’horari de les Botigues Oficials del Villarreal CF és el següent:

•Botiga de l’Estadi de la Ceràmica: De dimarts a divendres de 10.00 a 18.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

•Botiga Oficial del Centre: Estarà oberta de dilluns a dissabte, amb un horari partit de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Castellón destino

 

 

Foto: Villarreal CF
Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció text: revistapoble.net

Més notícies…