Els joves del Partit Popular proposen també la instal·lació de punts individuals d’estudi i l’obertura de sales d’estudi en diferents barris de la ciutat

Els joves del Partit Popular proposaran a l’equip de govern de Vila-real ampliar l’horari de l’aula d’estudi de la biblioteca de Pius XII en el període d’exàmens “per a facilitar  el treball dels estudiants de la ciutat i evitar així desplaçaments a Castelló per a preparar les seues proves“.

L’edil Adrián Casabó s’ha reunit amb el president de Noves Generacions, César Durá, i altres membres de l’organització juvenil, els qui han traslladat les queixes de molts estudiants de Vila-real en comprovar com la biblioteca només està oberta de dilluns a divendres fins a les 20.30 hores i tancant dues hores al migdia. Des de NNGG han proposat ampliar l’horari de la instal·lació fins a les 00.00 hores i obrir-la també els caps de setmana mentre duren els exàmens.

D’altra banda, els joves populars han plantejat també instal·lar a la biblioteca punts d’estudi individuals i han instat al govern de PSOE i Podem a estudiar la possibilitat d’habilitar aules d’estudi en època d’exàmens en alguns barris de la ciutat per a oferir més possibilitats a tots els joves de Vila-real. 

Des de Noves Generacions continuarem treballant per a donar resposta a les reivindicacions dels joves de la nostra ciutat. Pensem que les propostes que plantegem es poden dur a terme sense molta dificultat i permetrien als estudiants de Vila-real disposar d’uns espais adequats per a l’estudi sense eixir de la seua ciutat“, han indicat els joves del PP.

error: Contingut protegit!