La Guàrdia Civil està investigant quatre robatoris que van ser comesos en diferents comerços de les localitats de Vila-real i Borriana. Tots ells s’haurien produït durant la matinada, un a Vila-real esta passada nit i els altres el dia 3 de gener a Borriana. Els comerços afectats són una botiga de roba d’home del carrer Major Sant Jaume a Vila-real i, en Borriana, un bar de l’avinguda cardenal Tarancón, una tenda d’electrodomèstics del carrer Encarnació i una fruiteria de l’avinguda Corts Valencianes.

A Borriana la forma de procedir ha sigut la mateixa en els tres casos, actuant de nit i forçant les persianes d’accés a les portes principals. En dos dels casos els lladres van haver de fugir al ser sorpresos durant el delicte.

A Vila-real el vidre de l’aparador ha sigut trencat per a poder aconseguir la sostracció de les peces que estaven exposades.

Les investigacions continuen el seu curs encara que, en principi, els robatoris d’una localitat a una altra no pareixen tindre relació.

Foto: Vila-real, centre.