Vila-real acosta les tradicions nadalenques locals als escolars i innova amb les cartes als Reis en digital

Dic 3, 2019 | VILA-REAL

Descarrega ací la Carta_als_Reis_Orient_emplenable

La Regidoria de Normalització Lingüística contribueix a la difusió de les tradicions nadalenques de Vila-real amb la reedició del quadern Celebrem el Nadal a Vila-real i el repartiment de les tradicionals cartes als Reis Mags en valencià, que enguany, com a novetat, també s’editaran en format digital emplenable perquè les famílies puguen descarregar-les de la pàgina web municipal.

Caixabank

El quadern Celebrem el Nadal a Vila-real pretén mostrar als xiquets i xiquetes com se celebra el Nadal a Vila-real a través d’un conte que repassa les tradicions nadalenques a la ciutat com són l’arribada del Missatger Real, la Cavalcada, o la cançó del Tirorí, tirorí, entre altres. Des de Normalització Lingüística assenyalen que la publicació també inclou un conjunt d’activitats variades en valencià per a treballar el vocabulari característic d’aquestes festes. El contingut del quadern ha sigut elaborat per l’equip de Recuperem, amb la coordinació de la Regidoria de Normalització Lingüística.

Benicàssim

Així mateix, el departament que dirigeix la regidora Noelia Samblás també duu a terme enguany la campanya de les cartes als Reis Mags en valencià, que es repartiran durant les pròximes setmanes, dirigides a l’alumnat de 3 a 10 anys. Les cartes als Reis d’Orient no sols es repartiran en els col·legis, sinó que també arribaran als centres d’educació infantil (de 0 a 3 anys), biblioteques, agències de lectura, associacions de veïns i a la Joventut Antoniana.

Lleida

Enguany, a més de comptar amb un nou disseny personalitzat, la Regidoria presenta una versió digital emplenable. L’enllaç per a poder descarregar-la de la web municipal es farà arribar a tots els centres educatius de la ciutat i es difondrà perquè totes les famílies de Vila-real puguen també descarregar-la.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha declarat que tots aquests materials didàctics s’han elaborat amb el desig que resulten de profit als centres educatius, perquè els xiquets i les xiquetes puguen conéixer les festes de Nadal a Vila-real.

UAB

Descarrega ací la Carta_als_Reis_Orient_emplenable

Més notícies…