La Junta de Govern de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat sol·licitar les pertinents explicacions, així com un informe detallat, a la companyia subministradora d’energia elèctrica pel tall de llum registrat en el matí del dilluns 25, que va causar malestar entre veïnat i establiments comercials de la zona centre de la ciutat.

Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, la companyia havia informat d’un tall programat de subministrament entre les 8.30 i les 12.15 hores als carrers Cova Santa, Ramón y Cajal, Sang de Crist i adjacents, que finalment es va allargar més del que es preveia, provocant un important perjudici sobretot als establiments comercials, de restauració i oficines bancàries, que no van poder realitzar la seua activitat amb normalitat.

Per aquest motiu, la Junta de Govern ha acordat elevar una petició a la companyia elèctrica per a conéixer els motius d’aquesta incidència, de manera que aquesta sol·licitud puga a més reforçar les corresponents reclamacions que realitzen els usuaris, si així ho consideren, per a exigir davant l’empresa els danys o perjudicis que pogueren haver patit com a conseqüència de la falta de subministrament elèctric durant hores.