A causa de les obres per la Ronda Sud-oest de Vila-real, el club habilita dos nous pàrquings i anul·la l’habitual al costat del camp 1

A causa de les obres per la nova Ronda Sud-oest de Vila-real, que passarà per la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, el club ha habilitat dos nous pàrquings per als aficionats, anul·lant-se, a partir de demà, el que fins ara era l’habitual al costat del camp d’entrenament número 1.

‘Pàrquing Miralcamp’ (accés camí Miralcamp)

El ‘Pàrquing Miralcamp’ està ubicat després del Fons Sud del Mini Estadi. Aquest aparcament ja estava sent utilitzat, però ara ha sigut totalment asfaltat i delimitat.

‘Pàrquing CEM’ (accés avinguda Alemanya)

Per la seua banda, el ‘Pàrquing CEM’ està situat en la Ciutat Esportiva Municipal CEM de Vila-real, annexa a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. De fet, per a major comoditat dels aficionats s’ha habilitat un nou accés directe a les instal·lacions esportives del club des de les municipals.

Traducció: revistapoble.net