El periòdic sensacionalista anglés The Sun va publicar ahir en les seues pàgines, tant de paper com digitals, l’interés del club londinenc en el central del Villarreal Pau. Segons resa l’article, l’equip ‘gunner’ intentarà apuntalar la defensa en el pròxim mercat d’hivern.

Unai Emery, entrenador de l’Arsenal, sap que, a pesar d’estar en la sexta posició de la classificació de la Premiere, el seu balanç defensiu, quant a gols rebuts, és dels pitjors dels últims anys, raó per la qual les seues intencions passen per refermar la zona defensiva.

És ací on apareix el nom de Pau. L’excel·lent inici de temporada amb el Villarreal, i la seua arribada a la selecció absoluta, han aconseguit que els clubs europeus centren la seua mirada en el jugador. L’article assenyala com a major obstacle, segons ells, els 43 milions de lliures (més de 50 milions d’euros) que hauria de pagar el club anglés per a fer-se amb els serveis del central.

En el mateix article inclús s’apunten algunes formes de pagament que podria utilitzar l’Arsenal per a aconseguir el seu objectiu, i posa com a exemple el fitxatge del davanter Nicolas Pépé, arribat al club aquest estiu després del pagament al Lille de 20 milions de lliures, quedant pendents altres 52 milions per a més avant, estratègia que podria utilitzar amb el club groguet si al final es decideixen pel fitxatge.

error: Contingut protegit!