El Comité de Competició de la Federació Espanyola de Futbol falla a favor del CD Castellón

El club albinegre havia presentat una reclamació per alineació indeguda en el partit disputat en Castalia el passat 27 d’octubre, en el que el Villarreal B va acabar guanyant el partit (1-2), encara que amb tres expulsats. En l’escrit el CD Castellón ha argumentat que el filial groc va acabar el partit amb huit jugadors sobre el terreny de joc, dels que només sis tenien llicència del filial B, quan la normativa apunta que el nombre mínim de futbolistes amb fitxa en la categoria en què es disputa el partit deu de ser de set.

El Villarreal disposa ara d’un termini de 10 dies hàbils per a presentar les al·legacions que considere oportunes davant de l’òrgan competent, que en aquest cas és el Comité d’Apel·lació.

error: Contingut protegit!