‘Univers Playmobil’ reuneix més de 20.000 peces i 2.000 figures en una exposició única a Borriana

Nov 11, 2019 | BORRIANA

‘Univers Playmobil Borriana’, una exposició de l’Associació Espanyola de col•leccionistes de Playmobil ‘Aesclick’

Caixabank

El CMC la Mercé acull per primera vegada a la província de Castelló una exposició de l’Associació Espanyola de col•leccionistes de Playmobil «Aesclick». Aquesta entitat reuneix col•leccionistes i aficionats d’aquests entranyables joguets que s’espera que facen passar a les famílies uns moments memorables, recordant la infància i les vesprades de jocs.

Borriana

A la sala d’exposicions del CMC la Mercé es recreen meravellosos mons màgics que faran somiar de nou els visitants, però aquesta vegada en família. Pirates i monstres, pallassos, fades i elfs, científics, indis i vaquers, cavallers medievals, esportistes i, fins i tot, la platja de l’Arenal, despertaran en el públic eixa increïble facultat de no voler mai deixar de ser xiquets i perdre’s en el món Playmobil.

UAB

Benicàssim

Un total de 8 diorames, més de 20.000 peces i 2.000 figures convertiran ‘Univers Playmobil Borriana’ en una de les exposicions més grans que s’han celebrat fins al moment en la Comunitat Valenciana. Durant l’exposició, els visitants podran participar en el concurs ‘click amagat’, on hauran de trobar unes figures amagades dins dels diorames i entre les persones encertants es farà el sorteig de diversos packs de Playmobil.

 

Un vila-realenc en la recreació de la Volta Ciclista a Espanya de 1970

Un dels diorames recrea l’etapa de la Volta a Espanya de 1970 en la que el corredor vila-realenc Manuel Trenco, de l’equip Orbea, va protagonitzar, des dels primers moments de l’etapa, una escapada que li va fer estar al capdavant de la carrera. El diorama representa fidelment com el gran grup de corredors intentava donar-li caça en el port de muntanya, abans d’arribar als quilòmetres finals. Els dioramiestes d’aquesta recreació son Víctor Segarra, de Castelló, i Rubén i Ariel Trenco, de Vila-real.

 

Mercat de col·leccionisme  i Betlem

L’exposició es complementarà amb un mercat de col•leccionisme els dies 22, 23 i 24 de novembre i, per al Nadal, amb un Betlem, també de les entranyables figures, que es muntarà en el CMC la Mercé. ‘Univers Playmobil Borriana’ estara oberta fins al 5 de gener de 2020.

Més notícies…