Suma i seguix. El festival castellonenc afig un nom més a la llista de confirmats per a la seua novena edició. En esta ocasió es tracta de Taburete, la banda liderada per Guillermo Bárcenas i Antón Carreño, que s’unix als ja anunciats anteriorment Dimitri Vegas & Like Mike, Bad Bunny, Lost Frequencies, Dorian, La Raíz, La M.O.D.A. i La Casa Azul entre altres.

Taburete ja van estar en el festival fa dos edicions i en l’última van apareixer per sorpresa en l’escenari junt amb Sandro Ávila, així que són ja ben coneguts pels sounders. Ara bé, la banda no ha parat de créixer arribant inclús a omplir el Wizink Center, i en la novena edició ocuparan un merescut lloc en l’escenari principal d’Arenal Sound. Ara mateix es troben immersos en plena gira junt amb Hombres G, però no deixen de compondre pel camí per al que serà el seu nou i esperat tercer disc que veurà la llum en 2018.

Les entrades poden ser adquirides des de 60€ (abonament general) i 80€ (abonament VIP) en www.arenalsound.com y www.ticketea.com 

Més informació en www.arenalsound.com

error: Contingut protegit!