Inici del curs de l’EMD i premi de l’IVC a Pepa Cases

Oct 16, 2019 | VILA-REAL

La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha acompanyat els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa i la seua directora, Pepa Cases, en l’inici de les classes del nou curs. Enguany, són 78 els alumnes que assistiran a les classes en un centre creat en 2012 i pioner en la Comunitat Valenciana en la formació en dansa contemporània. En aquest curs, l’EMD de Vila-real té quatre grups d’infantil (de 3 a 14 anys) i tres d’adults (iniciació, avançat i taller coreogràfic).

UAB

Royo i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, han felicitat Pepa Cases, qui aquesta mateixa setmana ha estat guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes de l’Institut Valencià de Cultura en la modalitat d’espectacle de carrer, amb el muntatge “Volat”. “Vila-real és una pedrera d’artistes i companyies que no deixa de donar-nos alegries. És un orgull comptar amb persones com Pepa Cases, amb una gran implicació amb la nostra ciutat, tant a través de la seua companyia professional com l’Escola Municipal de Dansa“, assenyala l’alcalde, qui ha felicitat també els altres dos vila-realencs finalistes en els premis de l’IVC, Sonia Alejo i La Furtiva-Scura Produccions. 

Caixabank

Més notícies…