Des del passat 3 d’octubre i fins el 3 de novembre l’actor i director vila-realenc Sergio Caballero forma part de l’elenc de ‘Dinamarca’, una obra en valencià i per a majors de 14 anys de Josep Lluis i de Rodolf Sirera. Sota les directrius de Carles Alfaro, Caballero comparteix escenari amb Paula Braguinsky, Cristina García, Enric Juezas, Raúl Navarro i Rebeca Valls.

L’obra, produïda per l’Institut Valencià de Cultura, transcorre durant els anys de l’ocupació nazi a Dinamarca. Sis personatges van entreteixint una apassionant teranyina de relacions i conflictes que basculen de l’esfera més íntima i familiar a la lluita entre la Resistència i els grups paramilitars pronazis, de l’univers sentimental a l’ambició professional i dels desitjos sexuals més amagats a la crisi de la fe religiosa. ‘Dinamarca’ tanca la trilogia ‘Europa en guerra’ dels germans Sirera. Plantejada de manera conjunta abans de la sobtada mort de Josep Lluis, ha estat acabada per Rodolf en homenatge al seu germà. Així, aquesta absorbent peça es converteix en l’última obra de dos dels grans autors del teatre valencià.

L’horari serà els dimecres 16; 23 i 30 d’octubre a les 10.30 hores per a instituts i grups. Demà 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc una funció especial a les 19 hores. I aquest divendres 11 d’octubre es realitzarà la funció especial d’estrena a les 20 hores. A més a més, les representacions continuaran el dijous 24 d’octubre a les 19 hores amb col·loquis post-funció del Club de Debat en col·laboració amb La Nau de la Universitat de València i el dijous 31 a càrrec dels Clubs de Lectura. I els divendres i dissabtes a les 20 hores i diumenges a les 19 hores. 

El preu general oscil·la entre 8 i 16 euros i el preu jove és de 8 euros (fins a 30 anys, mostrant el document d’identificació).

Tanmateix, hi hauran activitats paral·leles d’entrada lliure amb invitació: lectures dramatitzades de les altres dos obres de la trilogia ‘Europa en guerra’ a càrrec de la companyia de teatre ‘Crit’. Concretament, el dimarts 22 d’octubre a les 19 hores tindrà lloc ‘Silenci de negra ’i el dimarts 29 d’octubre a les 19 hores ‘Benedicat’.

 

error: Contingut protegit!