Nules posa en marxa un sistema de gestió d’espera per a millorar l’atenció ciutadana

Sep 23, 2019 | NULES

S’ha instal•lat primer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i s’implementarà més endavant en la resta de departaments municipals

L’Ajuntament de Nules aposta per la modernització de la institució local implantant una Atenció Ciutadana 360º mitjançant l’atenció immediata i cita prèvia en qualsevol modalitat tant presencial, telefònica o per videoconferència.

Caixabank

De fet, s’ha instal•lat un sistema per a poder gestionar les esperes del usuaris a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que presenta a més com a novetat la valoració per part dels mateixos usuaris de l’atenció que han rebut, “Nules serà pioner en aquest aspecte ja que aquest sistema instal•lat no sols ens permetrà gestionar les esperes sinó que una vegada prestat el servei el ciutadà podrà valorar l’atenció rebuda, de manera que es podran conéixer les mancances per a poder millorar l’atenció ciutadana”, explica la regidora d’Atenció Ciutadana, M. José Esteban.

Benicàssim

Lleida

Aquest sistema s’ha instal•lat a l’edifici nou de l’Ajuntament i estarà en fase de prova fins al mes d’octubre, per a incorporar més funcionalitats i es preveu dotar també aquest sistema altres departaments municipals ubicats a altres edificis com ara l’antic ajuntament, la Piscina Municipal, l’antiga Cambra Agrària, Casal Jove o Serveis Socials.

UAB

En definitiva, amb la instal•lació d’aquest sistema es pretén agilitzar el temps d’espera dels usuaris; tindre informació real de les persones que atén cadascun dels funcionaris per a conéixer la càrrega de treball del personal de l’Ajuntament; i tindre una valoració del ciutadà, “gràcies a aquesta informació que s’obtindrà podrem millorar l’atenció ciutadana en els diferents departaments municipals i també el personal a càrrec d’aquests serveis”, matisa Esteban.

Més notícies…