L’entrada de la ramaderia La Espuela congrega a desenes d’afeccionats en el passeig Pérez Bayer

Després d’un cap de setmana de gran activitat festiva, Benicàssim ha iniciat la setmana amb l’obertura del programa taurí dins de les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. A les 13.30 hores, el passeig Pérez Bayer ha congregat a desenes d’afeccionats taurins els qui han presenciat la primera entrada a càrrec de bestiar boví de la ramaderia de José Manuel Vicent, La Espuela. Després de l’entrada, el recinte taurí ha acollit una exhibició del mateix bestiar boví i a la vesprada, a les 17.30 hores, l’espai taurí tornarà a obrir les seues portes per a exhibir de nou bestiar boví de la Espuela. L’activitat taurina finalitzarà a la nit amb vaques i bou embolat de la ramaderia de d’Iván Miró “Bous de la Ribera” a partir de les 22.30 hores.

D’altra banda, una de les novetats del programa està prevista aquesta vesprada ja que la plaça de les Corts Valencianes acollirà a les 18 hores la I Exhibició de la Preparació del Millor Gin-Tonic de Benicàssim, una activitat que compta amb la col•laboració de Jota’s i Schweppes.

En el pla cultural, la sala Escena del Teatre Municipal Francisco Tárrega obrirà les seues portes a l’exposició de mantons de Manila denominada “Temps de verema i mantons”. Els mantons han sigut cedits per l’Agrupació Folklòrica El Cremaller de Benicàssim amb motiu del seu 40 aniversari i a la inauguració no faltaran la reina infantil, Marina Pauner, la seua cort d’honor, així com la corporació municipal. La mostra es podrà visitar fins al 29 de setembre de 18 a 21 hores.

Finalment, el programa festiu de hui dilluns també contempla activitats esportives com l’inici del I Trofeu de Tennis Peugeot Leonauto-Platges de Benicàssim 2019, un torneig de categoria absoluta dirigit a esportistes federats. Els xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys també tindran una cita amb aquest esport de raqueta ja que el club de tennis Torremar realitzarà una exhibició amb professors titulats professionals en el recinte firal. I per als qui preferisquen Aquagym, la Piscina Municipal oferirà una classe especial a partir de les 19.30 hores.

error: Contingut protegit!