Més de 70 comerços hostalers de Nules participen en la campanya #MovimientoBanderasVerdes d’Ecovidrio

Ago 20, 2019 | NULES

El passat any 2018 els nulers van reciclar un total de 167,537 quilograms de vidre

Més de 70 establiments hostalers de Nules han participat en la campanya #MovimientoBanderasVerdes que promou Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a l’estat espanyol, amb l’objectiu d’incentivar i motivar als hostalers a reciclar els envasos de vidre.

Caixabank

Així doncs, s’ha entregat als locals participants poals adaptats per a facilitar-los la tasca del reciclatge i representants d’Ecovidre els han visitat per a explicar-los l’importància de la seua col•laboració amb el reciclatge de vidre. Tots els bars i restaurants adherits a la campanya han optat a un dels premis sortejats que ha recaigut en Café La Tertúlia.

Benicàssim

Davant açò, el regidor de medi ambient, César Estañol, comenta que “els mesos d’estiu són una època fonamental per a incrementar el reciclatge de vidre degut entre altres a l’increment del consum en el sector hostaler que comporta que en aquest període es recicle una tercera part del total anual, i en aquest sentit la col•laboració del sector hostaler és molt important”.

Lleida

En relació a les dades de reciclatge de vidre en Nules segons les últimes dades relatives a l’any 2018 la ciutadania va reciclar un total de 167,537 quilograms de vidre, el que suposa que cada veí recicla una mitja de 12,7 quilograms.

UAB

En relació a la taxa de contenidors Nules se situa amb una mitja de 171 habitants per continedor, i en l’actualitat compta amb 77 iglús per a residus d’envasos de vidre instal•lats.

Més notícies…