El Planetari supera les 25.000 visites durant la campanya de 2019

Ago 20, 2019 | CASTELLÓ

La regidoria de Cultura de Castelló ha organitzat 73 activitats complementàries i la venda d’entrades ha fregat les 10.000 unitats

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha confirmat que el Planetari ha depassat els 25.000 visitants durant l’any 2019. Aquesta xifra confirma “la bona acceptació d’una programació pensada per tal d’acostar el coneixement de la natura i la ciència al públic infantil i familiar“, ha assegurat l’edil.

Borriana
Caixabank

Així doncs, de les 25.183 persones que han passat per la instal•lació des de l’1 de gener, 7.156 han sigut escolars que han participat en les visites organitzades de l’àrea de Cultura en col•laboració amb els centres. Aquest departament també ha organitzat les 73 activitats complementàries als tradicionals passes divulgatius, una oferta per la qual s’han interessat vora 5.400 assistents.

Benicàssim

Cal destacar també que la venda d’entrades per a les sessions del Planetari ha sigut de quasi 10.000 des de l’inici de l’any, un assoliment que “mostra el resultat del treball fet per a rellançar la imatge d’aquest espai tan característic de la ciutat però que el Partit Popular va condemnar a l’oblit durant un quart de segle“, ha manifestat Ruiz.

UAB

El Planetari complirà tres dècades de vida l’any 2021, una data per a la qual l’Ajuntament de Castelló prepararà “una celebració a l’altura de l’èxit de públic que hem aconseguit en les últimes campanyes de promoció“. En aquest sentit, 46.000 persones van visitar el centre en 2018 i més de 38.000 ho van fer durant l’any 2017.

Més notícies…