L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha subscrit un nou conveni de col•laboració amb el president de la Federació de Comerç de Borriana, Emilio Dávila

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha subscrit un nou conveni de col•laboració amb el president de la Federació de Comerç de Borriana, Emilio Dávila, amb l’objectiu que el consistori continue donant suport econòmicament a la promoció del comerç local i per a donar un nou impuls a la dinamització de les diferents campanyes i esdeveniments especials.

Entre els compromisos adquirits en l’acord destaquen la celebració de tres esdeveniments per a donar suport i dinamitzar les tradicions comercials de la ciutat, com són el Mediterrània Pop Up Market, la celebració de la Fira de Nadal que arribarà a finals d’any, i també la inclusió de la Fira de l’Ecce Homo.

En la signatura de l’acord en què també ha participat la regidora de Comerç, Sara Molina, l’alcaldessa ha destacat que amb aquesta col•laboració “treballem de la mà per a continuar visibilitzant eixa moderna i àmplia oferta comercial disponible a la nostra ciutat durant tot l’any”, i serveix per a “donar a conèixer i aproximar a la ciutadania el conjunt del comerç local, que des de fa anys està demostrant que podem trobar tot tipus de productes a la nostra ciutat, sense necessitat de desplaçaments”.