Dos treballadors ferits a Vila-real i Onda en dos accidents laborals

Jul 17, 2019 | ONDA, PROVÍNCIA, VILA-REAL

Amb tan sols cinc hores de diferència es van produir ahir dos accidents laborals a la província de Castelló. El primer d’ells ocorria al voltant de les 9 del matí en una empresa situada en la CV-20, en el terme municipal de Vila-real. El treballador, de 35 anys, va patir una descàrrega elèctrica provocant-li diverses cremades en el tronc superior del cos. Després de ser atés pel SAMU el ferit va ser hospitalitzat en la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe de València.

UAB

Sobre les 2 de la vesprada un altre accident es produïa en una empresa de la localitat d’Onda. En aquest cas va ser una caiguda des d’uns deu metres d’altura. El treballador, de 45 anys, va patir politraumatismes i, després de ser atés, va ser ingressat en l’Hospital General de Castelló.

Caixabank

Més notícies…