Vila-real viu un nou ‘Plectre a la fresca’

Jul 9, 2019 | VILA-REAL

Amb la calor, en les nits d’estiu, la gent del poble ix al carrer a prendre la fresca. Aquest any el ‘Plectre a la fresca’ comença el divendres amb l’actuació en l’Auditori Municipal d’Ana Archiles, a les set i mitga de la vesprada del 12 de juliol.

Caixabank

Borriana

El dissabte 13 de juliol, a les deu de la nit, l’Orquestra del pols i pua Francesc Tàrrega ix a la Plaça Major, sumant-se a la tradició, per a oferir una encisadora vetllada amb música de plectre.

UAB

Per finalitzar, a la Sala d’actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real, el diumenge 14 de juliol a les onze i mitja del matí, la Rondalla La Rebolikà completarà un cap de setmana amb l’objectiu de gaudir i difondre la música interpretada pels instruments de corda i plectre.

Benicàssim

Tríptic ‘Plectre a la fresca 2019’ en el següent enllaç: Tríptic Plectre a la Fresca 2019

Més notícies…