S’aposta de nou per la música amb el III Festival Estany Summer Fest

Dins l’oferta d’actes per a la campanya estival de les platges de Nules es troba com a novetat una fira flamenca, que tindrà lloc el divendres 12 i el dissabte 13 de juliol a l’Estany. Es tracta d’un esdeveniment que combinarà la gastronomia, música i cultura andalusa.

Els assistents podran gaudir de música en directe amb diferents actuacions i d’altre tipus de menjar que es trobarà en les gastronetes instal•lades per aquest esdeveniment.

Un any més s’ha introduït una novetat amb la qual es pretén que les nostres platges siguen visitades per veïns i veïnes dels voltants, alhora que ampliem l’oferta d’activitats que any rere any organitzem per a la temporada estival”, comenta la regidora de Turisme en funcions, M. Jesús Gabaldón.

A més, des de la Regidoria de Turisme, davant l’èxit de participació de les passades edicions, s’ha tornat a apostar per un gran esdeveniment musical enfocat al públic més jove, en aquest sentit el dissabte 20 de juliol, a partir de les 23.30 hores, a la terrassa de l’Estany, tindrà lloc el III Festival Estany Summer Fest.

En aquest festival sol participar algun músic reconegut, tant a escala internacional com nacional, a més de discjòqueis de Nules i d’altres poblacions de la província de Castelló.

Amb aquest festival volem que els joves també puguen gaudir de les platges de Nules alhora que estem promocionant les nostres platges. De fet l’any passat hi van participar joves procedents de diferents punts de la província per la qual cosa volem que el Festival Estany Summer Fest tinga una continuïtat i siga un referent cada mes de juliol i així les nostres platges puguen rebre visitants de diferents localitats dels voltants”, destaca Gabaldón.

Per altra banda, les platges de Nules comptaran al llarg dels mesos de juny, juliol i agost amb altres actes que tindran lloc a la terrassa de l’Estany, com ara actuacions de teatre i música amb la Banda Juvenil, l’Orquestra Laudística Daniel Fortea o la Banda Artística Nulense. També hi haurà Cinema a la Mar en valencià a la zona del Far que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística; rutes turístiques amb visites teatralitzades a Mascarell, el Benicató o l’Estany; i activitats esportives que comptarà amb la Travessia Marítima Platges de Nules, el V Circuit Provincial de Tenis Platja, o les tradicionals marxes amb bici Platges de Nules i Solidària en benefici de l’AECC de Nules, o la XXXVI Volta a Peu.

En l’acte de presentació de la programació Estiu a l’Estany han estat a més de de la regidora de Turisme en funcions, M. Jesús Gabaldón, Juanma García i Toni Tàrrega com a representants de l’empresa Factory Events, que s’encarregarà de l’organització d’aquests esdeveniments.

error: Contingut protegit!