Pablo Fornals visita el col·legi de la seua infància per mitjà de la iniciativa de ‘Una Estrella En Tu Cole’

May 31, 2019 | CASTELLÓ, VILLARREAL C.F.

Pablo Fornals ha tornat hui a xafar les aules en què tant va aprendre i va disfrutar durant la seua infància. El jugador del Submarí Groc ha reviscut moments especials i ha enyorat aquells dies en què assistia al CEIP Bernat Artola abans d’anar a l’entrenament del Villarreal en la Ciutat Esportiva de Miralcamp.

Caixabank

Els alumnes han pogut exercir de periodistes i fer preguntes de qualsevol tipus al futbolista del Villarreal CF com si d’una roda de premsa es tractara, en la que la vida d’un jugador professional i la importància dels estudis han sigut alguns dels temes principals.

Benicàssim

Lleida
UAB

La iniciativa ‘Una Estrella en Tu Cole’, emmarcada dins de la iniciativa d’Endavant Club Groguet i pertanyent al programa de Responsabilitat Social Corporativa del club groc, presenta un llarg recorregut des de fa diverses temporades. En el present curs, Bonera i Miguelón han acudit al CEIP Pintor Camarón de Segorbe; Sergio Asenjo al centre Escuelas Pías de Castelló; Andrés Fernández a la Consolació de Borriana; Toko Ekambi a La Panderola de Vila-real; Morlanes i Miguelón al CEIP José Soriano; i Iborra al CEIP Sant Joan de Moró.

Més notícies…