Juan Fuster donarà veu a les penyes en la setmana taurina de la Misericòrdia

May 13, 2019 | .Borriana, MUNICIPALS

El candidat s’entrevista amb la Federació Taurina per a recollir les seues demandes i “treballar braç a braç per a potenciar la col•laboració amb els barris”

Volem donar més protagonisme a la Federació Taurina en l’organització de la setmana de les festes de la Misericòrdia”. Així ho ha considerat el candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, Juan Fuster, qui s’ha reunit amb els membres de l’entitat a fi de conèixer de primera mà “les seues inquietuds i les seues necessitats”.

Lleida

Desitgem enfortir les nostres tradicions. I creiem que la Federació Taurina té un paper fonamental en el desenvolupament de les festes”. Per aquest motiu, ha assenyalat Juan Fuster, “creiem que l’altaveu ha d’estar amb ells, en el carrer, amb les seues iniciatives i les seues propostes, perquè són ells els que dinamitzen, creen, mobilitzen i generen una inèrcia positiva que hem d’enfortir”.

És fonamental estar en el carrer i escoltar als nostres veïns. I el moment és ara”, ha considerat Juan Fuster. “Cal potenciar la col•laboració amb els barris, ajudant-los a finançar els costos de les assegurances i el servei mèdic. Perquè invertir en els programes que organitzen és generar riquesa, invertir a Borriana i potenciar la nostra capacitat de desenvolupament turístic”.

Hem vingut a escoltar, a aprendre i a créixer de la mà d’els qui més saben. I volem fer-ho des de la unió, des de la participació i la implicació directa. De la mà dels nostres ciutadans”. Perquè tal com ha assenyalat Juan Fuster, “Borriana desborda talent, preparació i obstinació, i l’única cosa que necessita és que en l’ajuntament hi haja veïns que estiguen disposats a escoltar demandes i aterrar-les en projectes que es facen realitat”.

UAB

Per a aconseguir-ho, Juan Fuster garanteix “humilitat per a treballar i resoldre els problemes quotidians dels veïns i ambició per a reivindicar l’arribada de capitals i inversions que garantisquen que aquesta ciutat d’oportunitats creix, prospera i torna a ser el referent que va anar en matèria comercial i d’oci”.

Més notícies…