En els següents enllaços trobaràs tota la informació gràfica sobre les rutes:

Canvi bus festes

Canvi bus festes 2

Amb motiu de les festes en honor a Sant Pasqual, l’Ajuntament de Vila-real ha realitzat una sèrie de modificacions puntuals dels recorreguts de la línia 1A i 2A de l’autobús urbà gratuït, la qual cosa suposa una adaptació del recorregut a les noves circumstàncies de la ciutat -a causa del tall de carrers amb motiu de les actuacions i esdeveniments programats- i una ampliació de l’horari.

En aquest sentit, la línia 2A serà la considerada com la del Bus de la Marxa i comptarà amb el seu horari habitual, encara que s’ampliarà en la franja nocturna. D’aquesta manera, el divendres 10 i el dissabte 11 tindrà disponibilitat fins a les 8.00 del matí. Des del diumenge fins al dimecres 15 estarà circulant fins a les 3.00 hores de la matinada i des del dijous 16 fins al dissabte 18 tornarà a ampliar l’horari fins a les 8.00 del matí novament. El diumenge 19, últim dia dels festejos, oferirà servei fins a la mitjanit, per a facilitar els desplaçaments fins al castell final de festes.

En aquest cas, el bus passarà cada 30 minuts i recorrerà l’avinguda de Grècia en direcció cap a l’avinguda de Francesc Tàrrega, que farà íntegrament fins a arribar a l’avinguda d’Itàlia, passarà per Matilde Salvador i al seu retorn cap a l’avinguda d’Itàlia pararà en el Recinte de la Marxa. Des de l’avinguda d’Itàlia posarà rumb a l’avinguda d’Alemanya, José Ramón Batalla fins a la rotonda de la bàscula i cap a la zona nord de la ciutat per les avingudes de Vicent Sanchis i Juan Baptista Llorens fins al carrer de Borriol, donant la volta pel pavelló Sebastián Mora i pel carrer d’Andalusia de nou fins a l’avinguda de Grècia. Així mateix, el bus tindrà una línia alternativa durant el concurs de paelles del dissabte, l’encierro i la cavalcada, que suposarà un desviament cap a l’avinguda de França per a desembocar en la de Portugal i tornar al recorregut habitual. Desviament que es podrà fer des de l’avinguda del Cedre i des de Cardenal Tarancón. També hi haurà desviaments puntuals cap al Centre de Congressos, Fires i Trobades.

D’altra banda, la línia 1A farà el recorregut habitual, però s’adaptarà a les circumstàncies, recorrent el carrer de Pare Lluís Maria Llop, avinguda de França i del Mediterrani, riu Ebre i Calvari i Comte de Ribagorça fins a Josep Ramon Batalla, entrada al nucli urbà cap a la bàscula i de nou pel mateix carrer tornada fins a l’avinguda d’Alemanya, des d’on recorrerà la ciutat per l’exterior (avinguda d’Itàlia i Portugal) per a enllaçar amb el carrer de la Constitució, Furs de València, Hospital de la Plana i volta al punt de partida. L’objectiu és facilitar l’arribada als principals escenaris de la festa, com són els recintes de concerts o de la mascletada i el castell de focs artificials, el Recinte de la Marxa, l’espai de Jugant, jugant, els diferents espais que acolliran actes esportius, el Centre de Congressos, Fires i Trobades, el Macrosopar de Veïns i la fira d’atraccions, donant cobertura a tots els recintes. Els horaris al complet es poden trobar a mobilitat.vila-real.es.