Juan Fuster convertirà el Mercat en el cor comercial que active Borriana

May 9, 2019 | .Borriana, MUNICIPALS

El candidat a l’alcaldia desenvoluparà una remodelació integral que responga a les necessitats, modernitze i regularitze els serveis i potèncie la seua activitat

El Mercat Municipal de Borriana és un excel•lent motor econòmic que hem de transformar en el cor comercial que faça bategar a la nostra ciutat”. Juan Fuster, candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, ha reivindicat com “una oportunitat” un edifici “emblemàtic que ha de remodelar-se amb caràcter integral per a respondre a les necessitats, modernitzar les seues instal•lacions i regularitzar els seus serveis amb l’objectiu de potenciar la seua activitat”.

Lleida

És una vertadera llàstima accedir a aquest edifici i veure que hi ha llocs tancats que podrien estar en actiu”. “Desitgem que tots estiguen operatius, que l’activitat i la bullícia de negocis que donen servei i qualitat de vida a Borriana siguen el cor comercial que permeta que Borriana torne a bategar”.

El moment és ara. Borriana necessita desenganxar i eixir dels despatxos per a treballar braç a braç amb els veïns. Perquè de la mà dels nostres ciutadans aconseguirem recuperar el lideratge i l’orgull que mereix una ciutat d’oportunitats que ha de garantir serveis i oferir prestacions”.

Amb “la humilitat per a treballar i amb l’ambició perquè Borriana siga capdavantera”, Juan Fuster garanteix treball i esforç “perquè som veïns que desitgem garantir la qualitat de vida dels nostres ciutadans”. I el Mercat Municipal “és un garant d’aquest benestar. Solament necessita la convicció de l’esforç i la gestió responsable i compromesa que permeta que la nostra ciutat desenganxe”.

UAB

La reforma integral que planteja Fuster “ha de planificar-se de la mà dels professionals, perquè són ells els que millor saben quins són les seues necessitats”. I al costat d’ells, “hem de seguir treballant conjuntament, liderant mesures que garantisquen que recuperem el lideratge comercial i d’oci que Borriana mai va haver de perdre”.

Més notícies…