Ricard Guerrero, Regina Domingo, Alessandro de Maddalena i Ricardo Sagarminaga premis honorífics en la 16a edició del Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia

Abr 16, 2019 | VILA-REAL

 

El Simposi de Fotografia i Naturalesa de Vila-real ha reunit durant tres dies a experts de referència en l’àmbit científic i el lliurament de premis EDC Natura

Lleida

Una trentena de ponents de reconegut prestigi van oferir durant tres dies xerrades i van mostrar els seus treballs i els avanços científics reeixits en la matèria. El CEA El Termet i l’auditori Músic Rafael Beltrán Moner van ser els escenaris on es va desenvolupar l’activitat d’un esdeveniment que també va acollir la Gala EDC Natura en la qual es va distingir a Ricard Guerrero amb el Ramón Margalef a la Investigació Científica, a Regina Domingo amb el premi Josef Cavanilles, Alessandro de Maddalena amb el premi EDC Natura i Ricardo Sagarminaga amb l’Amigo Félix.

També van ser reconeguts pels seus treballs fotogràfics Juan Pablo Plaza (Premi Joan Pellicer), Nuria Castilla (Premi Galen Rowell) i Roberto García (Premi David G. Samitier). El guardó Mares i Oceans va ser atorgat a Urbano Suárez, mentre que el premi Botànic Calduch va ser per a Juan Cuetos i l’accèssit de Fotografia Naturalesa per a Laura Albiac.

En l’àmbit infantil-juvenil, els premis Duma i Simba van ser per a les fotografies de Clara Mallol i Carlos Molina, respectivament. María Moya va obtenir el premi Karibu i José Ángel Ramírez el premi CEE La Panderola.

En la foto de família amb tots els guardonats, l’alcalde José Benlloch, el president d’EDC Natura-Fundación Omacha, Julio García i l’assessor científic de National Geographic, Albert Masó.

 

UAB

Més notícies…