Abril és sempre un mes de festes literàries, i una d’ella va tindre lloc el divendres 5 quan el rellotge marcava les set de la vesprada a la nova sala de Conferències de la Fundació Caixa Rural. Amb l’excusa de presentar l’antologia de relats, anomenada Penumbras. Donde duermen las pesadillas, es van reunir els escriptors Javier García Martínez, Israel Quevedo Puchal i Jose Sanchis Mezquita per fer gaudir als presents amb les seues paraules. A la cita va faltar el quart integrant, Javier Quevedo, per motius personals.

El llibre, de vora tres centes pàgines, està format per set històries de por totes elles marcades per tractar temes diferents dintre d’aquest gènere, a més a més, els terrorífics relats estan il·lustrats per Kristina Loren, autora també de la portada.

Cal remarcar, que els beneficis dels autors aniran destinats a l’ONGD Delwende.

error: Contingut protegit!