Exclusiva: Encarnación Gumbau i les seues filles, Encarna i M. Luisa, visiten ‘La Mare’

Abr 9, 2019 | VILA-REAL

 

Acompanyades per l’autor de la fotografia, Luis Rius, i altres familiars, les tres protagonistes de ‘La Mare’, Encarnación Gumbau i les seues filles Encarna i M. Luisa, s’han acostat aquest matí fins al solar del carrer Jaume Roig per apreciar l’obra de Mohamed L’Ghacham. L’entranyable moment ens ha deixat mostres de la gran satisfacció que ha produït el resultat en la família Rius-Gumbau, que no ha dubtat de portar la fotografia original de finals dels anys 60 que ha reproduït l’artista.

Lleida

Jo no sabia res, i el diumenge després de dinar els meus fills em van dur fins ací, quan vaig baixar del cotxe i vaig veure el que tenia davant vaig quedar impressionada”, confessa Encarnación. “Vaig reconèixer la imatge de seguida perquè m’entretinc molt mirant les fotos antigues que feia el meu marit, qui sempre ha tingut molta afició a la fotografia”, detalla Gumbau, qui va tindre l’oportunitat de conéixer l’artista i felicitar-lo personalment. “És una persona molt simpàtica i agradable i m’agrada molt com ha quedat”, expressa emocionada.

Conscients de la revolució que ha generat el llenç de 25 x 12 metres en aquests últims dies per les xarxes socials, Encarna i M. Luisa admeten que alguna amiga de la infantesa les havia reconegut i destaquen el magnífic treball de L’Ghacham. “Ha quedat francament impactant i sobretot crida l’atenció l’agilitat en què ha realitzat el treball”, comenten ambdues germanes respecte a la que és la setena obra urbana de la Mostra d’Art i Creativitat TEST de Vila-real.

Els regidors de Cultura, Eduardo Pérez, i de Territori, Emili Obiol, així com el director de TEST, Pascual Arnal no han volgut faltar a la cita dels Rius – Gumbau amb els seus records.

 

UAB

Més notícies…