Ramón Martínez i Jacinto Domínguez formen part de l’equip de coordinació per als comicis nacionals i municipals

El PSOE de Nules ha triat al seu comitè de campanya en assemblea amb la convicció de guanyar les eleccions municipals després de 4 anys de gestió eficient de l’equip liderat per Adrián Sorribes. El coordinador de la campanya electoral per a les eleccions nacionals i municipals serà Ramón Martínez, qui ocupa el número 5 de la candidatura socialista.

Així mateix, Jacinto Domínguez Luna (número 9) també formarà part del comitè com a coordinador de programa per a les locals. Aquestos noms se sumen a l’equip format per Patricia Cascales com a secretària d’Organització i Antonio Romero, que compaginaran les seues tasques en el consistori amb la campanya electoral.

Comptem amb un equip compromès, implicat i amb un gran potencial de gestió. Caminem a les eleccions del 26 de maig amb l’aval de 4 anys de treball i resultats, en els quals hem prevalgut la proximitat amb les persones i l’atenció a les seves necessitats. Ara és moment de continuar apostant per l’únic projecte capaç de continuar millorant Nules de manera seriosa i eficient“, ha assenyalat Adrián Sorribes, candidat a l’alcaldia de Nules.

error: Contingut protegit!