Dotze canterans del Villarreal CF que complien una dècada defenent l’elàstica groga van ser reconeguts pel club en un acte que va estar encapçalat pel president de l’entitat Fernando Roig, que es va encarregar d’entregar personalment el tradicional submarí de ceràmica a cada un dels guardonats. L’acte, a què també van assistir el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles; el vicepresident, José Manuel Llaneza; i l’ambaixador groc, Marcos Senna; es va celebrar en la Grada de Preferència de l’Estadi de la Ceràmica.

Entre els premiats, va destacar la presència de Víctor Moya Martínez ‘Chuca’, futbolista del primer filial groc. A més van rebre el seu més que merescut homenatge altres onze integrants de la #CanteraGrogueta: Vicente Bellmunt García (Juvenil A), Fernando Fabregat Grande (Juvenil C), Rubén Sánchez Gracia (Juvenil C), Marcos Sánchez Arriero (Cadet A), Javier Guerra Moreno (Cadet A), Nacho Vila Catalá (Cadet A), Marc Escuderos Gómez (Cadet B), Eduardo Bellmunt Arzo (Cadet B), Rubén Ventura Montilla (Cadet B), Daniel Ruiz Peña (Cadet B) y Vera Vicent Cheza (Femení C).

Roig: “El futbol base és un dels pilars del Villarreal”

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha manifestat que el club groc continuarà apostant pel futbol base com un dels pilars bàsics de l’entitat: “És una de les parts més importants del club. Ens enorgulleix i la nostra aposta és total cap a la base“. Així mateix, el màxim mandatari groc ha aprofitat l’ocasió per a destacar la temporada d’alguns dels equips de la #CanteraGrogueta: “Està sent una gran temporada per al futbol base. El filial està lluitant per ascendir a Segona Divisió, el Femení ha ascendit a Primera B, mentres que el Juvenil i l’Infantil van líders de la seua categoria“.

 

error: Contingut protegit!