El carrer San Roc i l’Avinguda del Rei lluiran estrofes del Pregó per la 75 edició de la Magdalena

Mar 22, 2019 | CASTELLÓ

L’Ajuntament de Castelló ha instal•lat dos monòlits amb la primera i l’última part del conegut text de Bernat Artola

Caixabank

A punt de començar la 75 edició de la Magdalena, l’Ajuntament de Castelló ha volgut fer honor al famós recorregut del Pregó i ha instal•lat un monòlit amb la primera estrofa al carrer Sant Roc, on dóna començament la desfilada; i un altre monòlit amb l’última estrofa en l’Avinguda Rei En Jaume, és a dir, on acaba el recorregut.

Borriana

El regidor de Festes, Omar Braina, ha destacat la importància d’aquesta edició de la Magdalena, la qual “serà més especial que mai” i ha posat en valor les obres tradicionals de les festes, en aquest cas, el Pregó de Bernat Artola. “Amb aquests dos monòlits volem homenatjar el text del Pregó perquè la ciutadania se senta orgullosa del patrimoni cultural de Castelló”, ha subratllat.

UAB

En aquest sentit, Braina ha animat a tota la ciutat a eixir al carrer durant totes les festes i a participar tant en la programació oficial com en la de tots els altres ens i col•lectius com gaiates, colles o associacions. “La Junta de Festes ha organitzat el programa amb molta il•lusió, per la qual cosa anime que tant xiquets, joves i majors visquen aquests dies amb la intensitat que es mereixen”, ha ressaltat l’edil.

Benicàssim

La Magdalena donarà començament demà després de l’anunci oficial de festes i el llançament de carcasses commemoratives de la 75 edició de la nova etapa amb focs aeris. Els actes oficials es tancaran el diumenge 20 de març amb la tradicional Magdalena Vitol en la plaça Major.

Més notícies…