L’Alcora prepara el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua

Mar 14, 2019 | L'ALCORA

La iniciativa ha gaudit d’un “èxit rotund” des de la primera edició i ha suposat un “important revulsiu” per a la participació i dinamització de les festes

L’Ajuntament de l’Alcora està preparant el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’abril, coincidint amb la celebració de la Pasqua Taurina. La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Muñoz, ha presentat aquest matí la iniciativa i ha recordat que la setmana passada es va obrir el termini de presentació d’instàncies per als bars, restaurants i cafeteries que desitgen participar. Muñoz ha avançat que s’inaugurarà el divendres 26 d’abril, a les 19 hores, i romandrà obert fins a les 24 hores. L’horari de la resta de dies -dissabte i diumenge- serà de 12 a 24 hores. Els establiments participants oferiran al públic des de les seues respectives casetes una mostra de la “gran qualitat” gastronòmica de la localitat. “El Mesó Gastronòmic de Pasqua– com recorda la regidora- es va posar en marxa l’any 2016 amb la finalitat de potenciar la festivitat de Pasqua a l’Alcora, objectiu que s’ha complit “amb escreix”.

Caixabank

Benicàssim

I és que, des de la primera edició, ha gaudit d’un “èxit rotund” i, conjuntament amb del trasllat de la Pasqua Taurina a la plaça Sant Roc, ha suposat un “important revulsiu” per a les celebracions, tant en participació “que s’ha incrementat considerablement” com en la dinamització de l’economia local. El mesó està situat a la plaça de l’Ajuntament. En aquest sentit, la regidora ha indicat que el projecte de remodelació escomés en aquesta legislatura a la plaça ha sigut “fonamental” per poder dur a terme allí la iniciativa. Com a conclusió, Muñoz ha destacat que aquesta iniciativa ha contribuït a posar en valor les festes, complementar l’oferta d’oci i atraure visitants. “Quan vam concebre aquest projecte, en 2016, ho vam fer amb el propòsit que tinguera un bon acolliment entre els veïns i veïnes i que es consolidara dins del programa festiu. Hui, a punt de posar en marxa la seua quarta edició, puc afirmar amb satisfacció que així ha sigut, superant fins i tot totes les nostres expectatives”.

Lleida
UAB

La responsable de cultura ha aprofitat per a animar a la participació, tant en el mesó com en la resta d’actes programats per a Setmana Santa i Pasqua.

Més notícies…